tag:blogger.com,1999:blog-2627159857101511415.post2485218229026609232..comments2024-03-28T09:42:50.387+01:00Comments on Osia piecze, smaży, szatkuje, smakuje i testuje;): Sajgonki drobiowe po raz pierwszy!Osiahttp://www.blogger.com/profile/17565197089245029677noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-2627159857101511415.post-57994122639710835542016-03-18T22:39:22.664+01:002016-03-18T22:39:22.664+01:00Ostatnio bardzo je polubiłam , szczególnie te akur...Ostatnio bardzo je polubiłam , szczególnie te akurat bez mięsa. Jakoś staram się samemu całkowicie z niego zrezygnować. Super mi pasuje dodatki z pietruszką, marchwią, mogą być grzyby i super też pasuje dobrze ugotowany ryż. Także warto spróbować z dobrym pieczonym jabłkiem. Warto z tym eksperymentować od siebie dodam też takie nietypowe pomysły <a href="http://www.open-youweb.com/jak-zrobic-sajgonki/" rel="nofollow">http://www.open-youweb.com/jak-zrobic-sajgonki/</a> tego ostatniego nie polecam bo jest dziwny.Sarczyńska Ulanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2627159857101511415.post-21565316472163942132012-11-04T19:07:41.760+01:002012-11-04T19:07:41.760+01:00Dobrze, że podkreślasz na jakim oleju smażyć :) Rz...Dobrze, że podkreślasz na jakim oleju smażyć :) Rzepakowy do długiego smażenia jest najlepszy bo wytrzymuje wysokie temperatury, jak kiedyś usłyszałam, że koleżanka do frytkownicy wlała oliwę z oliwek, bo tylko to miała pod ręką to się za głowę złapałam :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2627159857101511415.post-76036632390526168752012-11-01T10:48:31.294+01:002012-11-01T10:48:31.294+01:00Gosia, Twoje przepisy są rewelacyjne!
Powinnaś wzi...Gosia, Twoje przepisy są rewelacyjne!<br />Powinnaś wziąć udział w konkursie:<br />http://masterchef.tvn.pl/konkurs/losos-bohater-kolejnego-konkursu,64819.html<br /><br />Co jakiś czas zmieniają się bohaterowie konkursu,więc szanse na wygraną wielkie :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2627159857101511415.post-403774576469837482012-10-31T19:55:14.226+01:002012-10-31T19:55:14.226+01:00Pięknie wyglądają, smacznie. Ja robiłam kiedyś weg...Pięknie wyglądają, smacznie. Ja robiłam kiedyś wegetariańskie,ale takie drobiowe tez bardzo by mi posmakowały:)<br />Pozdrawiam:)Majanahttps://www.blogger.com/profile/12478605645881880880noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2627159857101511415.post-34459328931764422502012-10-31T08:49:50.553+01:002012-10-31T08:49:50.553+01:00Uwielbiam sajgonki i właśnie mi przypomniałaś, że ...Uwielbiam sajgonki i właśnie mi przypomniałaś, że nie robiłam ich ponad rok. Papier w domu mam, więc czas działać;)<br /><br />pozdrawiam ciepło<br /><br />MalwinaPanna Malwinnahttps://www.blogger.com/profile/15055194916257972608noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2627159857101511415.post-74045677180886180162012-10-31T08:40:07.218+01:002012-10-31T08:40:07.218+01:00Domowe sajgonki są genialne :) A do tego wiesz co ...Domowe sajgonki są genialne :) A do tego wiesz co w nich jest :D :) Madzialenahttps://www.blogger.com/profile/16628434774331087801noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2627159857101511415.post-21599986360597674962012-10-31T07:04:10.614+01:002012-10-31T07:04:10.614+01:00pycha!
ostatnio robiliśmy podobne u siebie, to był...pycha!<br />ostatnio robiliśmy podobne u siebie, to było niebo w gębie;)Antenkahttps://www.blogger.com/profile/06699237142547905321noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2627159857101511415.post-31610147428458324012012-10-31T06:13:49.906+01:002012-10-31T06:13:49.906+01:00Uwielbiam sajgonki :) Kiedy robi się je po raz pie...Uwielbiam sajgonki :) Kiedy robi się je po raz pierwszy, już wiadomo, że nie ostatni! Aaa, chyba sobie niedługo przypomnę ich smak :Dwhinesshttps://www.blogger.com/profile/03799695771262840709noreply@blogger.com